Partners in Optiek
Tweelingenlaan 117
7324 AR Apeldoorn
Tel. 055-5791791

Over ons

Gerard Eijkholt (55) is een gedreven ondernemer met hart voor retail en detailhandel.

Gerard Eijkholt


Gerard Eijkholt vervulde na zijn middelbare schooltijd verschillende commerciële functies in de detailhandel als manager en marketeer. 
Wist in voornamelijk traditionele branches ondernemers meer strategisch inzicht te geven in het ondernemen. Als directeur van het NIBIO, de inkooporganisatie voor zelfstandige opticiens, richtte hij zich met succes op de combinatie ondernemerschap en bedrijfsondersteuning. Het is de drijfveer voor Partners in Optiek. 

 

Partners in Optiek is jaren met succes geleid door Chris Steffen waarbij tientallen optiekondernemingen zijn verkocht of aangekocht en diverse startende ondernemers zijn gecoached. Na het overlijden van Chris Steffen heeft Gerard Eijkholt het bedrijf voortgezet. Partners in Optiek werkt samen met vaste adviseurs en experts die kennis van zaken hebben van de optiek. Door bundeling van kennis en ervaring is Partners in Optiek een interessante gesprekspartner voor optiekondernemers op het gebied van bedrijfsoverdracht, waardebepaling, financiële analyses en coaching.

Interesse? Belt u mij eens voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! 

Telefooon: 055 - 5791 791 of stuur mij een mailbericht: g.eijkholt@partnersinoptiek.nl